Workshop Natuurlijke Verzorgingsproducten

 

Voor wie:

Voor iedereen die goed voor zichzelf en zijn/haar omgeving wil zorgen.

Inhoud:

Je kent misschien de uitspraken ‘Ik smeer niets op mijn lijf als ik het niet kan eten’ of ‘Ik smeer niets op mijn lijf als ik de ingrediënten niet uit kan spreken’. Beide uitspraken hebben me aan het denken gezet want wat zit er allemaal in onze verzorgingsproducten die we elke dag gebruiken.

Kijken we alleen naar een standaard shampoo uit de winkel dan bevat deze een wasstof, een schuimstof, verdikkingsmiddel, conserveringsmiddel, kleur- en geurstoffen, waterontharder en mogelijk andere stoffen. Veel van deze stoffen zijn synthetische stoffen die door het contact met de huid, gedeeltelijk door ons lichaam worden opgenomen. Onze huid is ons grootste orgaan waardoor we elke dag heel wat chemische stoffen binnen krijgen.

Je kunt er vanaf nu voor kiezen om alleen nog met (koud) water te douchen zodat je huid minder uitdroogt en je ook geen body lotion meer nodig hebt. Je kunt er ook voor kiezen om geen shampoo meer te gebruiken zodat het natuurlijk evenwicht van je hoofdhuid zich kan herstellen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Bovenstaande is erg rigoureus en ook niet noodzakelijk. Er zijn genoeg natuurlijke verzorgingsproducten die je schoon en fris houden.

Welke middelen dat zijn dat leer je hier in de workshop Natuurlijke Verzorging. Je kunt deze middelen voor jezelf gebruiken of aan iemand geven voor een cadeau met een persoonlijk tintje.

 

Duur van de workshop: 

De workshop is van 14:00 tot circa 17:00 uur. Inloop vanaf 13:30 uur. 

 

Prijs:

€ 25,-- per persoon incl thee en koffie.

 

Groepsgrootte:

2 - 6 personen

 

Eerstvolgende datum:

24 september 2022 (VOL)

EXTRA INGEPLAND: 26 november 2022

11 februari 2023

8 april 2023

3 juni 2023

 

Aanmelden:

Aanmelden kan via de mail