Afdrukken

 

 

 

 

Onze winkel is gewoon open op woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 14:00 tot 17:00 en op zaterdagmiddag van 13:00 tot 17:00. U bent van harte welkom in onze winkel. Voor wie liever online winkelt,  verwijzen wij u naar Ulgenshop.nl

 

WEGENS GROOT SUCCES EEN INGELASTE WORKSHOP NATUURLIJKE VERZORGINGSPRODUCTEN OP 26 NOVEMBER 2022!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Ulgen Crystals and Healings? Er zijn verschillende mogelijkheden:

 

Naast kristallen en mineralen hebben we natuurlijk ook sieraden op basis van deze kristallen en mineralen. Verder hebben we diverse soorten wierrook op voorraad. 

 

OPEN DAGEN

Vanaf 2022 gaan we open dagen organiseren. Deze zullen gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand van 14:00 - 17:00. Tijdens deze open dagen kunt u zien welke activiteiten er de komende tijd worden georganiseerd tijdens een kopje koffie/thee. Er is ook mogelijkheid voor een Kristal Reading gedurende deze open dagen. Hierbij wordt een reading gegeven op een door uw gekozen onderwerp met behulp van het Kristallen Orakel. Tijdens de open dagen voor een speciale prijs van slechts € 5,00.

Natuurlijk is het ook mogelijk de winkel te bezoeken gedurende de open dagen.

 

WORKSHOPS 

LET OP: de prijzen zijn vanaf zomer 2022 naar beneden bijgesteld!

Behalve de winkel hebben we verder nog diverse workshops. Voor alle workshops geldt: Meld je aan! Zodra het minimum aantal is bereikt zal er in overleg met diegene die zich al aangemeld hebben een datum vastgesteld worden. Anderen zijn dan nog even in de gelegenheid zich aan te sluiten. Om er een aantal te noemen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Massages

Voor alle massages geldt dat reserveren noodzakelijk is. Er kan alleen worden gemasseerd op woensdagmiddag, op doordeweekse avonden tussen 20:00 en 22:00 en op zaterdag tussen 14:00 en 21:00 uur.

De volgende soorten massages zijn mogelijk: 

 

 

 

Prijzen massage:

(Ontspannings-) massage             € 30,00 per behandeling (dubbele behandeling: € 57,50)

Hotstone massage                         € 35,00 per behandeling

 

 

 

CONSULTEN  

 

 

 

 

 

Onze winkel en behandelkamer is gesitueerd aan Hoofdstraat 137 te Gasselternijveen. Wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact opnemen.