Workshop Natuurlijke Schoonmaakmiddelen

 

Voor wie:

Deze workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is om op een natuurlijke manier schoon te maken. Er is geen voorkennis noodzakelijk. 

 

Inhoud:

In de supermarkt staan er schappen vol met schoonmaakproducten. Voor ieder schoonmaakklusje bestaat er wel een speciaal product en als ik de ingrediëntenlijst bekijk dan zie ik een overdaad aan chemische bestanddelen in elk product. Dit terwijl we deze producten gebruiken in ons huis, een plek waarin we leven én ademen. Zouden we niet liever overgaan op natuurlijke middelen die niet alleen veiliger zijn maar ook veel geld besparen.

Daarom heb ik de keus gemaakt om mijn eigen schoonmaakproducten te maken. Ik schaf hiervoor niet alleen de ‘ouderwetse ingrediënten’ aan zoals baking soda en natuur azijn, maar maak daarbij ook gebruik van o.a. appels, citrusfruit, kastanjes en klimop (Hedera).

In deze workshop zal ik je laten zien hoe je je hele huis op een natuurlijke manier kan schoonmaken. Allesreiniger, schuurmiddel, wc- reiniger, ramenreiniger en nog veel meer komt aan bod. Het is leuk om te doen, het is gezond, beter voor het milieu en het is ook nog eens een stuk goedkoper! 

 

Duur van de workshop: 

De workshop is van 14:00 tot circa 17:00 uur. Inloop vanaf 13:30 uur. 

 

Prijs:

€ 35,-- per persoon incl thee en koffie.

 

Groepsgrootte:

2 - 6 personen 

 

Eerstvolgende datum:

10 juli 2021

 

Aanmelden:

Aanmelden kan via de mail